Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Bir başka şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Yararlanma amacı: Oylumlu kırmızıışdoneş merkezleri yahut stadyum kabilinden kargaşa alanlarda ivedi çıkış kapısı nüshası elan ziyade ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın iye başüstüneğu saha ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından yapılmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangına karşı ne önlemlerin nite hileınacağını bilmemek ve bu mevzuda yeterli eğitimden geçmemek yangının önemli nedenlerindendir. Elektrikli aletlerin selim kullanmaını bilmemek, soba ve kalorifer sistemlerini yanlış yerleştirmek, tavan arasına ve çatıevet basit tutuşabilecek eşyalar ayırmak yangına okuntu çıihtiyarr.

Kupkuru olarak anlamanız dâhilin aşağıya elan önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

çatı dâhillerinde kadeh veya maden sandık olan elan yumuşak ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve oranlı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi yürekin kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan Yangın Kapısı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla Yangın Merdiveni Kapısı gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yangın kapısı yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi midein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun alıyoruz.

Report this wiki page